«Βάζετε τη Θεσσαλία στην καρδιά μας…»! – Συγκινητικά μηνύματα για τον ΞΕΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟ

Εντυπωσιακή και η απήχησή του στην Φθιώτιδα

 

Τα συγχαρητήρια μηνύματα για το νέο τεύχος του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ συνεχίζονται καθημερινά. Τόσο από Θεσσαλούς όσο και από αναγνώστες του από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Κάποια από αυτά είναι τόσο συγκινητικά που μας κάνουν να είμαστε αποφασισμένοι στο επόμενο τεύχος να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε τη Θεσσαλία (και την Κεντρική Ελλάδα) ακόμη… ζωντανότερα, περισσότερο πολύπλευρα, ακόμη εντυπωσιακότερα.

Και πως αλλιώς να νοιώσεις όταν σου γράφουν, άγνωστοι μέχρι χθες συνέλληνες, πως «η συγκεκριμένη έκδοση πετυχαίνει να βάλει τη Θεσσαλία στην καρδιά μας»!

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε όμως συνολικά ο ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ και στην Φθιώτιδα και ιδιαίτερα στη Σπερχειάδα, τη Μακρακώμη, την Αταλάντη. Πολλά όμως ήταν και τα σχόλια των Θεσσαλών για τις ομορφιές και την ιστορία των… γειτόνων μας. Στάθηκαν ιδιαίτερα στις εντυπωσιακές παραλίες του Δήμου Λοκρών για τις οποίες δεν γνώριζαν τίποτα.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αρκετές ενέργειες για να φθάσει το 5ο τεύχος του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ σε πολλές ακόμη χιλιάδες χέρια Θεσσαλών, Φθιωτιδών, Ελλήνων… Ταυτόχρονα αρχίζουν οι προετοιμασίες για το νέο τεύχος…

Υ.Γ. Κολακευτικά είναι τα σχόλια για το περιοδικό και από στελέχη της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, την οποία και ευχαριστούμε ξανά για την άψογη συνεργασία και «φιλοξενία».

Δ.Κ.

 

 

ΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!

 

Αγαπητέ φίλε Μάκη πολλά συγχαρητήρια, που και με την σοφή καθοδήγησή σου και την έγκυρη ιστορική αρθρογραφία σου κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου σε όλη την Ελλάδα ως δωρεάν ένθετο στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το περιοδικό ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ.

Η συγκεκριμένη έκδοση πετυχαίνει να βάλει τη Θεσσαλία στην καρδιά μας!

Με φυσιολατρικές επισημάνσεις, με ανάδειξη ιστορικών τοπόσημων, με αξιοθέατα, προσκυνήματα, πρόσωπα, υποδομές, μουσεία, με θαυμαστή πληρότητα και ομορφιά!

Εύγε σε όλες και όλους που συνέβαλαν σε αυτή τη θεσσαλική επιτυχία!

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΤΖΗΣ

Εκπαιδευτικός-συγγραφέας

ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

 

 

«Δηλώνω υποστηρικτής και αρωγός του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ»

 

Αγαπητοί μου φίλοι Δημήτρη και Μάκη

Με την πρώτη ανάγνωση διαπιστώνει ο αναγνώστης ότι στις σελίδες του 5ου τεύχους του περιοδικού Ξένιος Θεσσαλός, αναδεικνύεται ολόκληρη η Θεσσαλία και  ταυτοχρόνως οι τέσσερις νομοί με τις πρωτεύουσες, οι κωμοπόλεις και τα χωριά, τα πανύψηλα βουνά και οι όμορφες παραλίες, τα μνημεία και τα αξιοθέατα καθώς και οι υπέροχοι και αξιόλογοι άνθρωποι της, γνωστοί και άγνωστοι.

Είμαι και εγώ Θεσσαλός, με καταγωγή από τα Τρίκαλα και νοιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση που μέσα από τα υπέροχα κείμενα  και τις φωτογραφίες – έργα τέχνης έχετε αποδώσει όλη την ομορφιά, την ιστορία και το μεγαλείο της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Θεσσαλίας της καρδιάς μου.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε σας και στους  συνεργάτες σας και σας διαβεβαιώ ότι θα είμαι υποστηρικτής και αρωγός στην ενθάρρυνση και προώθηση της αξιόλογης αυτής περιοδικής έκδοσης τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης.

 

Στέφανος Απ. Γωγάκος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης

Πρόεδρος  ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης

Πρόεδρος του Συλλόγου Τρικαλινών Θεσσαλονίκης.

 

 

Από την συνάντηση, στη Θεσσαλονίκη, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Τρικαλινών κ. Στέφανο Απ. Γωγάκο. (Από αριστερά): Δημήτρης Κρούπης, Μάκης Εξαρχόπουλος, Στέφανος Γωγάκος και Οδυσσέας Τράντος, συγγραφέας του βιβλίου για την ιστορία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων. Η συνάντηση στο καφέ-θύμησες, μια ανάσα από το Τουρκικό Προξενείο

 

Στον «Ιππόκαμπο» Θεσσαλονίκης πάντα θα βρεις έναν «Ξένιο Θεσσαλό»

 

Στην εξαιρετική ταβέρνα-ουζερί «Ιππόκαμπος» (Καρακάση 75) στη Θεσσαλονίκη, σας περιμένει πάντα ένας Ξένιος (φιλόξενος) Θεσσαλός, ο ιδιοκτήτης του κ. Γιάννης Φιλοκώστας με καταγωγή από Κιλελέρ και Περτούλι.

Στον «Ιππόκαμπο» πάντως είναι βέβαιο πως όποτε και αν βρεθείτε όχι μόνο θα γευτείτε εξαιρετικούς τσιπουρομεζέδες και μεγάλη ποικιλία φρέσκων θαλασσινών αλλά και πως θα ανταμώσετε και κάποιον Τρικαλινό ή Θεσσαλό.

 

Από αριστερά: Ο ιδιοκτήτης του «Ιππόκαμπου» κ. Γιάννης Φιλοκώστας, ο διευθυντής του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ Δημήτρης Κρούπης και δύο εκ των βασικών συντελεστών του, ο σκηνοθέτης-ηθοποιός και συγγραφέας Σταύρος Παρχαρίδης και ο δημοσιογράφος-ερευνητής Μάκης Εξαρχόπουλος.

Σχετικές δημοσιεύσεις